Využití velkokapacitního nádobí
Velkoobjemové nádobí má široké uplatnění
Profesionální gastro provozovny
Velké hrnce a kastroly mají velké uplatnění právě v gastro podnicích. Velkou konkurenční výhodou našich produktů je cena a přitom vysoká kvalita. Kastroly a hrnce značky KORKMAZ jsou relativně levné. Naši zákazníci se již mnohokrát přesvědčili o tom, že je zachována mimořádná kvalita. Hrnce a kastroly jsou vyrobeny tak, aby vydržely každodenní zatížení v profesionálních kuchyních, školních jídelnách, restauracích atd...
Námi nabízené nádobí nejčastěji putuje do:
- školní kuchyně - každodenní vaření (velké zatížení)
- restaurace - každodenní vaření (extrémní zatížení)
- hotelové kuchyně - každodenní vaření (extrémní zatížení)
- vývařovny - každodenní vaření (velké zatížení)
- myslivecká sdružení - sezónní vaření (menší zatížení)
- hasiči - občasné vaření (menší zatížení)
- obce - společenské obecní akce (středně velké zatížení)
- spolky pořádající kulturní akce - neustálé vaření na různých akcích (velké zatížení)
Dle ohlasů byli všichni zákazníci, kteří u nás zakoupili nádobí velmi spokojeni.
Domácí použití
Velkokapacitní hrnec nebo kastrol se jistě hodí do každé domácnosti pro pohodlné vaření, dušení a zavařování. Velmi vyhledávané jsou tyto hrnce na zabíjačky. Dříve se na zabíjačkách používaly kastroly a hrnce smaltované, ale ty už dosluhují a smaltované velké nádobí, které se v dnešní době vyrábí, podle našich zákazníků kvalitou moc neoplývá.
V domácnosti se námi nabízené gastro nádobí nejčastěji používá na:
- vaření na zabíjačkách
- škvaření na zabíjačkách
- vaření ovocných marmelád
- běžné zavařování
- vaření ve velkém do konzerv
- oblíbené vaření piva
- macerování
- nakládání masa na uzení