Jaký hrnec nebo kastrol na zabíjačku?
Děláte zabíjačky a nemáte potřebné vybavení?
Často se nás ptáte, jaký velký hrnec nebo kastrol pořídit právě na zabíjačku. Obecně lze říci, že zabíjačkové nádobí bývá poměrně velké, protože se pracuje s velkým množstvím masa.
Z ohlasů našich zákazníků jsou na zabíjačky velmi oblíbené hrnce 65 litrů a 45 litrů. V hrnci 65 litrů se velmi dobře vaří velké množství polévky /vývaru/. Hrnce jsou vyrobené ze silné nerezové oceli a jejich udržba je snadná. Netřeba se bát nějakého oděrku nebo ťuknutí. Je to nerez a tato ocel něco vydrží. Není tam žádná povrchová úprava jako je smalt, který by se poškodil.
Hrnce i kastroly mají extra silné dno, které rovnoměrně rozvádí teplo. Tedy žádné připalování v místě, kde jsou např. plameny z plynového sporáku.
Nádobí je vhodné na všechny typy plotýnek, kromě indukčních.